Azt gondoljuk,

tanulni bárkitől, bármikor, bárhol lehet. Utcákon, tereken, parkokban, ligetekben is. Az utcán együtt és egymástól tanulni jó móka.

Összehozni nyitott és érdeklődő embereket, körbeülni, gondolkodni, beszélgetni, játszani és tanulni belőle.

Választani egy érdekes témát, körbejárni, elmélyülni benne, példákat gyűjteni, közös élményt átélni, aztán megbeszélni: mit csináltunk, hogyan csináltuk, és mit tudunk mindebből megtanulni magunkról, egymásról, a világról.

Egyszer kipróbáltuk Budapesten, majd másodszor is belevágtunk, és azóta újra és újra, mert a Street Training izgalmas kaland!

Kitoltuk a lábas táblákat a Városligetbe, felparcelláztuk a Királydomb alatti rétet, és a tizenöt-huszonöt mezőn párhuzamosan másfél órás minitréningeket tartottunk a legkülönbözőbb témákban!

Semmi politika, semmi üzlet, semmi marketing. Emberek találkoztak, és tanultak egymástól. Emberek adtak és kaptak: tudást, tippeket, ötleteket és inspirációt – mindezt önkéntesen. Azon az alapon, hogy tanulni klassz, hasznos, érdekes és érdemes!

Arról álmodunk,

hogy kezdeményezésünk a jövőben nélkülünk is működik. Nemcsak Budapesten, hanem Magyarország más városaiban is rendeznek Street Traininget.

Olyan emberek is kipróbálják, akik még nem találkoztak ezzel a tanulási formával. Később nemcsak Magyarországon, hanem szerte a világban szerveznek utcai tréningnapokat. Egyre többen megtapasztalják, milyen jó az utcai minitréningeken együtt és egymástól tanulni, és a Street Training világmozgalommá válik.

 

 

Keress minket!

hello@streettraining.hu

Sütöri Ágnes

+36 20 414 9333

Hajós Zsuzsa
+36 30 276 7269